Година Землі

Година Землі - щорічна міжнародна подія, започаткована Всесвітнім фондом природи, закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети. Вперше подія була організована у 2007 році в Австралії.

У 2009 міста України, разом з усім світом, підтримали глобальний заклик до рішучих дій у боротьбі зі зміною клімату. Година Землі— символічний акт всесвітньої єдності перед обличчям однієї з найважливіших проблем сучасності— глобального потепління.

У 2010 році екологічна акція «Година Землі» стала наймасштабнішою за всю історію свого існування, в ній взяли участь близько мільярда чоловік по всьому світу зі 120 країн, з них близько мільйона — українці.

На знак солідарності було відключено підсвічування великих пірамід в Єгипті, Ейфелевої вежі в Парижі, Ермітажу в Санкт-Петербурзі. В пітьму занурився Мангеттен і знаменитий собор Барселони «Саграда Фамійя».

Акцію «Година Землі» з 2012 року підтримує Міністерство екології та природних ресурсів України та Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

Студенти та колектив МХПК ПолтНТУ також приєдналися до цієї доброї справи.

/Files/images/0101_/godina_zeml/1.jpg

/Files/images/0101_/godina_zeml/2.JPG

24.03.2017 студенти-екологи провели роз’яснювальну роботу серед мешканців міста і навіть за його межами, зокрема в дитячому садку с. Лютенька. А 25.03.2017 о 20.30 учасники акції вимкнули світло у своїх домівках.

/Files/images/0101_/godina_zeml/3.jpg

/Files/images/0101_/godina_zeml/4.jpg

/Files/images/0101_/godina_zeml/5.jpg

Година Землі - це всесвітня подія, рушійною силою якої є саме Ви, зокрема наше місто, наш навчальний заклад! Щодня думайте про Планету та допомагайте природі простими діями. У нас є сила змінити світ!

/Files/images/0101_/godina_zeml/6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 216