Тиждень циклової комісії фінансово-економічних дисциплін

З 13 до 17 березня у Миргородському художньо-промисловому коледжі імені М.В. Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка пройшов тиждень циклової комісії фінансово-економічних дисциплін. Викладачі та студенти підготували насичену програму заходів у рамках презентації досягнень циклової комісії.

Розпочався тиждень з виставки плакатів фінансово-економічної тематики, яку представили викладачі циклової комісії Борсук О.М., Овчаренко Н.О. та Поросюк В.С.

/Files/images/0101_/tijden_tsk_fep/фото1.JPG

Студенти та викладачі коледжу мали змогу ознайомитись з цікавою інформацією щодо нобелівської премії з економіки, правил фінансової грамотності, характерних ознак та відмінностей професій фінансист та економіст, трудових ресурсів тощо.

Того ж дня викладач циклової комісії фінансово-економічних дисциплін Поросюк В.С. провела олімпіаду з економіки підприємства серед студентів ІІ та ІІІ курсів спеціальностей «Економіка підприємства» та «Фінанси і кредит».

/Files/images/0101_/tijden_tsk_fep/фото2.JPG

/Files/images/0101_/tijden_tsk_fep/фото3.JPG

Завдання олімпіади мали творчий, пошуковий характер і дозволили продемонструвати студентам рівень власних знань з економіки підприємства.

Переможцем олімпіади стала студентка групи Ф-21 Валерія Лапіга.

Наступного дня, 14 березня, у бібліотеці коледжу відкрилась виставка фінансово-економічної навчальної літератури.

/Files/images/0101_/tijden_tsk_fep/фото4.JPG

Представлена експозиція, підготовлена за допомогою працівників бібліотеки, продемонструвала студентам та викладачам коледжу новинки навчальної літератури та періодичні видання з фінансів, кредиту, економіки підприємства та готельної справи.

15 березня відбулося засідання ІІ студентської науково-практичної конференції на тему «Підприємництво: зміст, проблеми та перспективи розвитку в Україні». Куратором заходу стала голова циклової комісії фінансово-економічних дисциплін Гусєва А.О.

/Files/images/0101_/tijden_tsk_fep/фото5.JPG

/Files/images/0101_/tijden_tsk_fep/фото6.jpg

Студенти І та ІІ курсів спеціальностей «Економіка підприємства», «Фінанси і кредит» та «Готельне обслуговування» взяли участь в обговоренні актуальних питань щодо визначення змісту підприємництва, окремих аспектів діяльності підприємців в Україні, можливостей для розбудови власної справи у майбутньому. За підсумками засідання учасники конференції отримали пам’ятні сертифікати.

/Files/images/0101_/tijden_tsk_fep/фото7.JPG

16 березня студенти ІІ курсу спеціальностей «Економіка підприємства» та «Готельне обслуговування» випустили стіннівки «Моя професія – мій вибір».

/Files/images/0101_/tijden_tsk_fep/фото8.JPG

У межах тижня циклової комісії були проведені відкриті заняття з дисциплін «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства» на тему «Сервірування столів» (викладач Борсук О.М.), «Контроль і ревізія» на тему «Способи перевірки документів» (викладач Овчаренко Н.О.), «Гроші та кредит» на тему «Інфляція» (викладач Поросюк В.С.) та «Економічний аналіз» на тему «Методика факторного аналізу» (викладач Гусєва А.О.).

Викладачі циклової комісії продемонстрували методику проведення лекційних та практичних занять із застосуванням інноваційних методів навчання, активізації пізнавальної діяльності студентів. Усі заняття мали мультимедійний супровід.

Циклова комісія продовжує працювати над поліпшенням результатів своєї роботи, які планує оприлюднити вже в наступному навчальному році.

Кiлькiсть переглядiв: 199