Останній дзвоник групи ТС-41 та посвята групи ТС-11

Останій дзвоник – незабутнє свято, Мов спомин про веселий час!!!

27.10.2016 року в актовій залі коледжу відбулося Свято останнього дзвоника у групі ТС-41 і Посвята першокурсників у спеціальність – студентів групи ТС-11. Свято провели ведучі: випускниця Юрченко Яна і першокурсник Халітов Андрій.

І ось прийшла хвилина прощання. Сумна, радісна, чаруюча. Чаруюча своєю невідомістю, яка чекає там, за порогом. В групі ТС-41навчається 20 студентів, веселих і кмітливих, які завжди ідуть вперед, яких представила керівник Шовкопляс Інна Володимирівна.

/Files/images/0104/ostanny_dzvonik/Фото 1.JPG

Майбутніх випускників гарними словами привітали директор Дубина О.С., заступник директора Тараненко О.О., завідувач технічного відділення Халітова Л.А., ГЦК технологічних дисциплін Степанова В.П., які побажали студентам здійснення мрій, бажань і перемог.

/Files/images/0104/ostanny_dzvonik/фото 2.JPG

Групу ТС-41 прийшли привітати піснями і танцями Мелашенко Вікторія, Шувалова Валерія, Крутько Наталія, Різницька Оксана і Одай Ольга. Першокурсники підготували гарні привітальні слова і веселу сценку для випускників.

/Files/images/0104/ostanny_dzvonik/фото 3.JPG

/Files/images/0104/ostanny_dzvonik/4.JPG

/Files/images/0104/ostanny_dzvonik/5.JPG

/Files/images/0104/ostanny_dzvonik/6.JPG

/Files/images/0104/ostanny_dzvonik/7.JPG

/Files/images/0104/ostanny_dzvonik/фото 8.JPG

Випускники звернулися теплими словами до викладачів: «Життя в коледжі було б сумним і безрадісним , якщо б нас не супроводжували педагоги – надійні товариші і чудові порадники, які керували нашим подорослінням. Викладач, він же експериментатор, уважний, володіє гострим слухом і владним голосом, все бачить, все чує, все знає. Кожний з Вас вчитель, і кожний неповторний». А на закінчення студенти розіграли веселу сценку.

/Files/images/0104/ostanny_dzvonik/9.JPG

На святі першокурсники прийняли клятву, вступили до храму технологів і традиційно пройшли обряд посвячення.

/Files/images/0104/ostanny_dzvonik/13.JPG

/Files/images/0104/ostanny_dzvonik/12.JPG

На закінчення свята пролунав останній дзвоник від випускника Авраменка Антона і студентки першого курсу Ярмоленко Юлії.

Кiлькiсть переглядiв: 249