Вдвідування студентами Полтавської політехніки

Студенти випускних груп спеціальностей 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», 051 «Економіка» провели один навчальний день у стінах Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Майбутні випускники:

- зустрілись із ректором Університету, професором Володимиром Олександровичем Онищенко та президентом Студентського парламенту Артемом Лоїком. Дякуємо Володимиру Олександровичу за підтримку та натхнення, а Артемові – за щирі вітання від студентської спільноти Полтавської політехніки;

- відвідали фахові заняття та майстер-класи провідних науково-педагогічних працівників профільних інститутів та кафедр Університету. Вдячні за отриману можливість долучитись до освітнього процесу провідного закладу вищої освіти європейського рівня.

Крім того для студентів колежу було проведено кампус-тур, що дало змогу наживо побачити усі сучасні науково-освітні локації Університету. Найпотужніші враження здобувачі освіти отримали під час відвідування Центру сучасного мистецтва Полтавської політехніки, в якому саме зараз виставлені роботи випускників коледжу минулих років – діючих студентів Університету.

День був насичений, багатий на позитивні емоції. Пишаємося бути у команді Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Дякуємо!!! Крокуємо до перемоги разом!!!


Полтава

Кiлькiсть переглядiв: 164