Пізнавальна онлайн-зустріч з викладачем

30 березня 2023 року відбулася пізнавальна онлайн-зустріч з викладачем кафедри українознавства, культури та документознавства Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Василининою О.М. про правила вступу. Участь у зустрічі взяли студенти ІІІ курсу спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

На початку Оксана Миколаївна вказала на високі результати у проведенні фахової олімпіади для студентів групи Д-31. Вона відзначила, що це свідчення не тільки високого рівня знань студентів, а їхнього великого інтересу до навчання та бажання досягти успіху.

Коледж та університет співпрацюють у сфері підготовки студентів до вступу. Для цього було проведено інформаційну зустріч, яка допомогла студентам зрозуміти процес вступу та отримати корисні поради щодо підготовки для продовження навчання в університеті.

Здобувачі освіти були зацікавлені та активно долучалися до обговорення. Під час онлайн-зустрічі було надано корисну інформацію про результати проходження НМТ, необхідні документи для вступу та критерії відбору. Зустріч була пізнавальною та цікавою, і всі учасники отримали корисну інформацію, яка допоможе їм підготуватися до вступу.

Щиро дякуємо за проведення інформативної зустрічі.

/Files/images/1/изображение_viber_2023-04-03_08-52-21-846.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 121