Круглий стіл на тему "Книга в нашому житті"

29 березня 2023 року викладачем Дяченко К.О. спільно зі студентами спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» організовано та проведено круглий стіл на тему «Книга в нашому житті».

Організація цього заходу мала на меті пояснити, що читання не лише корисне для саморозвитку, але й може бути цікавим хобі, яке принесе задоволення та користь у різних аспектах життя.

Виступи студентів були дуже цікавими та творчими, а теми для обговорення актуальними та важливими для розширення світогляду. Студенти груп Д-21 та Д-31 обговорювали теми, зокрема про: роль книги в житті людини, історію розвитку книги, виготовлення книги, дитячі книги та їхню важливість, аудіокниги, шрифт Брайля, пам’ятники книзі, музей книги і друкарства України, а також моніторинг щодо читання електронних та паперових книг.

Одна зі студенток зазначила, що використання Брайлівських дисплеїв для написання курсових та інших робіт дозволяє студентам з вадами зору бути більш самодостатніми та незалежними в навчанні, що зближує їх з іншими студентами та допомагає бути більш активними учасниками освітнього процесу.

Студенти вміло обговорювали ідеї, були відкриті до інших думок та розуміли погляди учасників обговорення. Круглий стіл сприяв популяризації читання, розвитку читацької культури та стимулюванню студентів до регулярного занурення у світ книжок.

Круглий стіл

Кiлькiсть переглядiв: 113