Мотиваційний захід фахового спрямування «Екскурс у майбутнє»

Мотивація здобувачів освіти до навчання є однією з основних складових навчального процесу. Вивчення будь якого матеріалу закладає основу для вивчення нового. Тому так важливо спонукати студентів до усвідомлення значимості безперевного навчання, стимулювати та підсилювати пізнавальний інтерес до майбутньої професії.

14 березня 2023 року головою циклової комісії готельного обслуговування та діловодства Богомаз А. С. і викладачем Лукаш К. Р. організовано та проведено мотиваційний захід фахового спрямування «Екскурс у майбутнє». Студенти 3 курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа поділилися зі здобувачами освіти молодших курсів своїми знаннями, які вони отримали під час вивчення фахових дисциплін. Наочно відобразили це у вигляді проєктів зі створення рекламних сайтів готелів та ескізів їх внутрішнього дизайну за допомогою програмного забезпечення.

Таким чином, старшокурсники поділилися досвідом та секретами успішного навчання, а студенти молодших курсів - переконалися у важливості професійної підготовки, отримали позитивні емоції, заряд та бажання навчатися далі.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до нашої студентської родини!

/Files/images/2705/изображение_viber_2023-03-16_14-08-45-029.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 138