ЗВІТ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ЕКОЛОГІЧНИХ ДИСЦИПЛІН ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ЕКОЛОГІЇ

З 26.04 по 02.05.2020 р. організований та проведений тиждень циклової комісії екологічних дисциплін в дистанційному режимі. У рамках тижня викладачі та студенти коледжу провели ряд спільних заходів.

26.04.20 р. проведено флешмоб «День пам’яті Чорнобильської трагедії».

/Files/images/zvt_tsk/1.jpg

Чорнобильська атомна електростанція є символом наймасштабнішої техногенної катастрофи в історії людства.

У цей день викладачі та студенти запалили свічу у своїх домівках як символічний знак пам’яті, вшанувавши ліквідаторів за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін Героям Чорнобиля і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

30.04.20 р. проведено онлайн-конференцію до Всеукраїнського дня навколишнього середовища на сервіс-платформі Zoom. Мета - обговорення глобальних екологічних змін в Україні та світі, внесок кожного у запобіганні розвитку цих катастрофічних явищ та значення просвітницької роботи.

/Files/images/zvt_tsk/фото2.jpg

02.05.20 р. проведено екологічну онлайн-акцію «Прості поради, як допомагати нашій планеті щодня».

/Files/images/zvt_tsk/фото 3.jpg

Чисте довкілля – це здоров’я і краса нашої країни, а розуміння необхідності розсудливого ставлення до користування природними ресурсами – це обов’язок кожного громадянина України! То ж давайте зробимо життя в чистій і культурній країні сучасною тенденцією та модним стилем життя! Нехай Україна буде чистою!

Кiлькiсть переглядiв: 213