Превентивне виховання підлітків у коледжі

28 травня 2019 року у коледжі з нагоди Дня боротьби з курінням відбулася зустріч з Барило Юлією Віталіївною, начальником Миргородського бюро правової допомоги, Лавицькою Світланоою Миколаївною, працівником Центру соціальних служб сім᾿ї, дітей та молоді м.Миргород. Вони розповіли про заборону куріння в громадських місцях, показали відеофільм, який розповідав про виготовлення цигарок, їх отруйний склад.

Цього дня відбулася зустріч з начальником Миргородського міського сектору з питань пробації Явтушенком Ю.А. Він розповів про покарання за вживання та розповсюдження наркотиків та куріння в громадських місцях. Цю тему підтримала Захода Я.С., інспектор ювенальної превенції, розповівши про складання адміністративних протоколів за правопорушення і про подальшу долю таких неповнолітніх осіб.

Галібіна Н., представник ГО «Світло надії», розповіла присутнім про шкідливий вплив наркотиків на організм людини та про наслідки, які на неї чекають.

/Files/images/0101/0512/6_12/vihovannya_studentv/IMG_2051.JPG/Files/images/0101/0512/6_12/vihovannya_studentv/IMG_2054.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 240