ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

19.02.2019 року в Миргородському художньо-промисловому коледжі імені М.В.Гоголя ПолтНТУ студенти вшановували пам'ять Героїв Небесної Сотні, які назавжди змінили нашу Україну і самих українців, підняла наш національний і патріотичний дух.

Студенти груп ФЕПГОТО-21 та ТО-31 переглянули відео про те, як відбувалися події на Майдані, де українці героїчно відстоювали правду.

/Files/images/0101/nebesna_sotnya/ФОТО 1.jpg

Хвилиною мовчання під реквієм Небесної Сотні згадали імена тих, хто ніколи не зникне з людської пам’яті і буде вічно жити в серцях українців.

/Files/images/0101/nebesna_sotnya/ФОТО3.jpg

/Files/images/0101/nebesna_sotnya/ФОТО2.jpg

Студенти академічних груп ХКД-21 і ТСЕК-31 на виховній годині запалили свічки Пам'яті, кожного Героя згадали поіменно, а символічні паперові ангелочки охороняють їх світлу пам'ять для прийдешніх поколінь.

/Files/images/0101/nebesna_sotnya/фото 4.jpg/Files/images/0101/nebesna_sotnya/фото 5.jpg

Студенти і викладачі принесли квіти подяки до пам’ятної Дошки Героям Небесної Сотні, що встановлена на стіні краєзнавчого музею м. Миргород.

/Files/images/0101/nebesna_sotnya/Фото_6.jpg

У студентів групи ХКД-11 пройшла виховна година «Герої ніколи не вмирають, герої в нашій пам’яті». Звучали патріотичні поезії, обговорювалися поняття «гідність», «мужність», «патріотизм», власноруч створили паперових янголів, хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв Небесної Сотні.

/Files/images/0101/nebesna_sotnya/9 (2).JPG/Files/images/0101/nebesna_sotnya/9 (3).JPG/Files/images/0101/nebesna_sotnya/9.JPG

Ми віримо у світле, щасливе майбутнє України. Від кожного з нас залежить, в який бік хитнуться терези долі України. Тому кладімо часточку свого серця, своєї душі, своїх умінь на бік правди і світла.

Кiлькiсть переглядiв: 215