ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЕКТІВ ТЕПЛОТЕХНІКІВ

23 січня 2019 рокувідбувся захист дипломних проектів студентами випускної групи ТО-41 спеціальності 5.05060103 «Монтаж і обслуговування теплотехнічного устаткування та систем теплопостачання».

/Files/images/0119/zahist_dp_to-41/фото 1.jpg

Працювала Державна кваліфікаційна комісія в такому складі:

Голова ДКК – начальник виробничо-технічного відділу ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» Ігнатченко Юрій Анатолійович, члени комісії: директор МХПК ПолтНТУ – Дубина Олександр Сергійович, голова циклової комісії теплотехнічних дисциплін – Декань Лілія Віталіївна, викладач – Лимаренко Олексій Миколайович та секретар – Чорноморець Юлія Іванівна.

Особливо відзначилися під час захисту дипломних проектів такі студенти:

Гончаренко Антон з темою дипломного проекту: «Для існуючих теплових навантажень виконати проект системи теплопостачання для умов міста Суми».

/Files/images/0119/zahist_dp_to-41/2.jpg

Ромодан Владислав з темою дипломного проекту: «Запроектувати системи опалення та вентиляції для житлового будинку (5-поверхового) для кліматичних умов міста Харків».

/Files/images/0119/zahist_dp_to-41/фото 3.jpg

Жукотський Олександр з темою дипломного проекту: «Виконати розрахунок магістральних теплових мереж житлового мікрорайону в місті Ужгород з використанням попередньо ізольованих трубопроводів».

/Files/images/0119/zahist_dp_to-41/фото 4.jpg

Омельченко Андрій з темою дипломного проекту: «Виконати проект системи теплопостачання для умов міста Кропивницький із застосуванням сучасного обладнання».

/Files/images/0119/zahist_dp_to-41/фото 5.jpg

Саєнко Андрій з темою дипломного проекту: «Поквартирна система опалення та вентиляції чотирисекційного 5- поверхового житлового будинку в м.Ужгород».

/Files/images/0119/zahist_dp_to-41/фото 6.jpg

Стась Дмитро з темою дипломного проекту: «Провести перевірочний розрахунок опалювально-виробничої котельні підприємства «Полтавський завод кварцевого скла» , яке розташоване в місті Полтава. Розробити заходи по зменшенню питомих витрат енерго­ресурсів».

/Files/images/0119/zahist_dp_to-41/фото 7.jpg

Голова ДКК під час підведення підсумків захисту дипломних проектів привітав випускників із закінченням коледжу, побажав не зупинятися на досягнутому. Ігнатченко Ю.А. зазначив, що студенти з відповідальністю поставились до підготовки захисту дипломних проектів, прийняті в проектах рішення відповідають сучасним запитам енергозбереження та передовим технологіям в теплоенергетиці.

Кiлькiсть переглядiв: 305