ДНІ ФІНАНСОВОЇ ОБІЗНАНОСТІ

19 та 20 квітня 2018 року в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка під егідою Національного банку України відбулися «Дні фінансової обізнаності».

/Files/images/010118/poltava/1.jpg

Захід проводився під гаслом «Керуй фінансами впевнено!» і був покликаний заохотити приділяти більше уваги управлінню власними фінансами та бюджетом, підготувати молодь до прийняття впевнених та зважених фінансових рішень.

Програма форуму містила інтерактивні тренінги, лекції та презентації від провідних фінансистів країни, унікальну тематичну історичну експозицію українських грошей та сучасних пам’ятних монет.

20 квітня до заходів в межах проведення Днів фінансової обізнаності долучились студенти коледжу спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Економіка підприємства».

/Files/images/010118/poltava/2.jpg

/Files/images/010118/poltava/3.jpg

/Files/images/010118/poltava/4.jpg

Наші студенти відвідали виїзну виставку Музею грошей Національного банку України, яка складалася з двох частин: історичної експозиції «Шляхами історії української гривні», де були представлені київські і чернігівські гривні, златники і срібляники князя Володимира Великого, перші українські банкноти 1917-1921 років, карбованці і гривні Незалежної України та колекції сучасних пам’ятних монет «Сторінками історії України».

Крім того, студенти мали змогу прослухати виступи яскравих та професійних спікерів - експертів головних фінансових установ країни. Майбутні фахівці з фінансів та економіки отримали практичні поради від провідних практиків фінансової сфери та розширили власні знання щодо раціональної фінансової поведінки.

/Files/images/010118/poltava/5.jpg

/Files/images/010118/poltava/6.jpg

Дуже цікавою та інформативною стала лекція заступника Голови Національного банку України Дмитра Сологуба. У своєму виступі він розповів про стратегічні цілі і завдання Національного банку України, інструменти, що використовує НБУ для досягнення поставлених завдань, а також дав відповіді на запитання присутніх.

Студенти коледжу отримали море позитивних емоцій як від форуму, так і від можливості відвідати Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка.

/Files/images/010118/poltava/7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 200