Фірма KAN-therm у коледжі

У бібліотеці коледжу 03 квітня 2018 року була проведена відкрита лекція представником технічного відділу європейської фірми KAN-therm Іваном Комаренком, для студентів-теплотехніків І-ІІІ курсів спеціальності 144 «Теплоенергетика».

/Files/images/010118/kiv/1.jpg

/Files/images/010118/kiv/2.JPG

Європейська фірма KAN-therm спеціалізується на виробництві сучасних інсталяційних систем інженерної техніки – це високоякісні полімерні труби із поліетилену та пропілену (фото 3), полімерні з’єднання із РРSU і PP-R, фітинги, а також із латуні та металеві розподілювачі та арматура, теплоізоляція для підлогового опалення, широкий асортимент продукції з листового металу та інше. Загалом фірма KAN-therm займається внутрішньо-інженерними системами опалення, водопостачання та пожежогасіння.

/Files/images/010118/kiv/3.jpg

Студенти-теплотехніки переглянули відеопрезентацію про фірму. Було проведено майстер-класи з використанням обладнання KAN-therm за декількома системами: KAN-therm Push, KAN-therm Press, KAN-therm PР, KAN-therm Inox та KAN-therm Steel.

Основу системи KAN-therm Push складають одношарові поліетиленові труби – це система під натяжне кільце, система з’єднання під самоущільнення. Тому цю конструкцію можна використовувати у товщі підлоги або у інших огороджувальних конструкціях.

/Files/images/010118/kiv/4.JPG

/Files/images/010118/kiv/5.jpg

/Files/images/010118/kiv/6.JPG

Система KAN-therm Press складається із багатошарових метало-пластикових труб і фасонних виробів із РРSU або латунних, оснащених сталевим кільцем для опресування за допомогою загальнодоступного інструменту.

/Files/images/010118/kiv/7.jpg

/Files/images/010118/kiv/8.JPG

/Files/images/010118/kiv/9.JPG

/Files/images/010118/kiv/10.jpg

Іван Комаренко розповів ще про систему KAN-therm PР – це комплексна інсталяційна система, що складається з труб і з’єднань з високоякісного поліпропілену РР-R. З’єднання елементів відбувається через муфтове зварювання (поліфузійна термічна зварка) за допомогою електричних зварювальних апаратів.

Система KAN-therm Inox використовується при відкритій системі водопостачання, опалення, обв’язці котелень. Це сучасна система труб і з’єднань із тонкої нержавіючої сталі. Студенти виконували зачистку стальних труб. Система KAN-therm Inox використовується при відкритій системі водопостачання, опалення, обв’язці котелень. Це сучасна система труб і з’єднань із тонкої нержавіючої сталі. Студенти виконували зачистку стальних труб.

/Files/images/010118/kiv/11.JPG

/Files/images/010118/kiv/12.JPG

Система KAN-therm Steel – це система труб і з’єднань із тонкостінної оцинкованої сталі в діапазоні діаметрів від 15 до 108 мм.

Представник фірми розповів про використання продукції KAN-therm, яка є сучасною, якісною та надійною. Запросив студентів-теплотехніків до м.Києва на безкоштовні одноденні курси (із наданням іменного сертифікату). Подарував набір трійників, елементи різноманітних труб та фітинги фірми KAN-therm.

Студенти та викладачі теплотехнічних дисциплін із великим інтересом слухали Івана Комаренка та брали активну участь у майстер-класах.

Кiлькiсть переглядiв: 290