Захист звітів з навчальної практики студентів ІІ курсу спеціальностей 051 Економіка та 072 Фінанси, банківська справа та страхування

12 лютого 2018 року відбувся захист звітів з навчальної практики студентів ІІ курсу спеціальностей 051 Економіка освітня програма Економіка підприємства та 072 Фінанси, банківська справа та страхування освітня програма Фінанси і кредит.

Протягом 4 тижнів студенти зазначених спеціальностей перебували на базах практики – підприємствах міста, комерційних банках, бюджетних установах та органах виконавчої влади.

Під час проходження навчальної практики під керівництвом провідних фахівців з бази практики та викладачів циклової комісії фінансово-економічних дисциплін студенти отримали й оформили інформацію, що дає загальне уявленням про підприємства – базу практики, ознайомились із системою економічної роботи, основними фінансовими та бухгалтерськими документами підприємства.

Проведена робота сприяла закріпленню знань, одержаних в процесі навчання, розвитку практичних навичок й послідовному їх закріпленню для реальної взаємодії з робочим оточенням, в яке потраплять майбутні фахівці після закінчення навчання у коледжі.

Результат виконання програми навчальної практики студенти представили уформі звіту, який презентували у формі доповіді та електронної презентації вприсутності членів комісії.

До складу комісії було включено методиста коледжу Шевцову Т.В., голову циклової комісії фінансово-економічних дисциплін Гусєву А.О., викладачів фінансово-економічних дисциплін – керівників практики Овчаренко Н.О., Поросюк В.С.

За результатами доповідей студенти групи ФЕП-21 відповідали на питання членів комісіїщодо змісту та напрямів діяльності підприємства – бази практики та конкретних питань, згідно з програмою проходження практики.

/Files/images/0101/0512/6_12/2018_2_semestr/lyutiy/zahist_praktiki/фото 1.jpg

/Files/images/0101/0512/6_12/2018_2_semestr/lyutiy/zahist_praktiki/фото 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 246