ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЕКТІВ ТЕПЛОТЕХНІКІВ

23 січня 2018 року відбувався захист дипломних проектів студентами випускової групи ТО-41 спеціальності «Монтаж і обслуговування теплотехнічного обладнання та систем теплопостачання».

/Files/images/0111/zahist_dp_to-41/1.JPG

Працювала Державна кваліфікаційна комісія в такому складі:

Голова ДКК - начальник виробничо-технічного відділу ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» Ігнатченко Ю.А., члени комісії: директор МХПК ПолтНТУ – Дубина О.С., голова циклової комісії теплотехнічних дисциплін – Декань Л.В., викладач – Лимаренко О.М. та секретар – Демченко О.І.

/Files/images/0111/zahist_dp_to-41/2.JPG

Особливо відзначилися під час захисту дипломних проектів такі студенти: Желагін Олександр з темою дипломного проекту: «Системи опалення з нижнім розведенням магістральних трубопроводів трисекційного 6-ти поверхового житлового будинку для умов міста Луцьк».

/Files/images/0111/zahist_dp_to-41/3.JPG

Братчун Дмитро з темою дипломного проекту: «Системи теплопостачання для умов міста Скадовськ Херсонської області із застосуванням сучасного обладнання».

/Files/images/0111/zahist_dp_to-41/4.JPG

Глушко Андрій з темою дипломного проекту: «Системи опалення з нижнім розведенням магістральних трубопроводів трисекційного 7-ми поверхового житлового будинку, розташованого в м. Полтава».

/Files/images/0111/zahist_dp_to-41/5.JPG

Голова ДКК під час підведення підсумків захисту дипломних проектів привітав випускників із закінченням коледжу, побажав не зупинятися на досягнутому. Ігнатченко Ю.А. зазначив, що студенти з відповідальністю поставились до підготовки захисту дипломних проектів, прийняті в проектах рішення відповідають сучасним запитам енергозбереження та передовим технологіям в теплоенергетиці.

Кiлькiсть переглядiв: 291