Педагогічний досвід викладача

«Ніщо велике ніколи не було досягнуто без ентузіазму». – писав Р. Емерсон.

Педагогічна культура викладача включає не тільки глибокі знання своєї дисципліни, а й філософію освіти та педагогічну майстерність.

Методичним кабінетом вивчається досвід роботи викладача суспільних дисциплін Колодко Галини Віталіївни, яка своїми знаннями допомагає молоді зрозуміти світ з тим, щоб краще зрозуміти себе, навчитися пізнавати життя.

Її педагогічне кредо – це небайдужість до долі України, бо минуле належить історії, а майбутнє – це таємниця, мить життя – це подарунок!

Всі заходи, які проводить Галина Віталіївна проходять не тільки цікаво , а й з ноткою творчості й любові до студентства.

/Files/images/0111/ped_dosvd_vikladacha/1.jpg

21 листопада 2017 року викладач Колодко Г.В. разом зі студентами спеціальності « Готельно- ресторанна справа « ( група ГО – 21) презентували національну кухню народів світу.

/Files/images/0111/ped_dosvd_vikladacha/2.jpg

Не секрет, що у світі існує величезне різноманіття страв і рецептів, а кожній національній кухні властиві свої риси приготування страв, дотримання специфічних традицій і навіть ритуалів у споживанні їжі.

/Files/images/0111/ped_dosvd_vikladacha/3.jpg

Під час презентації бажаючі мали можливість посмакувати італійськими галушками, або, як їх називають на Сицилії – ньокки, лабом лаоського стилю, люля- кебаб ( Туреччина). Тірамісу ( Італія ), чушки бюрек, або смажений перець з бринзою (Болгарія ), українськими варениками та іншими вишуканими стравами.

/Files/images/0111/ped_dosvd_vikladacha/4.jpg

/Files/images/0111/ped_dosvd_vikladacha/5.jpg

Усі присутні гості дякували за таку можливість долучитися до гастрономічних смаків та уподобань народів різних країн. З педагогічним досвідом роботи викладача Колодко Г.В. можна ознайомитися у методичному кабінеті коледжу.

Кiлькiсть переглядiв: 260