День цивільного захисту в коледжі

03.10.2017 року в актовій залі відбулася відкрита виховна година, присвячена Дню цивільного захисту в коледжі. На заході були присутні адміністрація та спеціалісти коледжу: заступники директора з навчальної та виховної роботи, голови циклових комісій, викладачі, начальник штабу ЦЗ, інженер з охорони праці, студенти та запрошені представники 3 ТВУЗ Держспецзв’язку майор Доля Сергій Анатолійович, молодший лейтенант Гримайло Андрій Володимирович, прапорщики Луговий Віктор Олексійович та Кравченко Олег Анатолійович. На початку про службу цивільного захисту, її структуру та формування навчального закладу, евакуаційні дії під час надзвичайної ситуації розповів начальник цивільного захисту коледжу Яцун А.О. Були представлені цікаві навчальні фільми: «Увага всім» - про порядок сповіщення населення щодо надзвичайних ситуацій та наступних дій, «Увага небезпечний предмет» і «Як діяти під час обстрілу» - про дії у разі терористичної загрози, виявлення підозрілих предметів і вибухових пристроїв та «Екстрений рюкзак» - про збирання необхідних речей під час евакуації. Військовослужбовці ГримайлоА.В., Луговий В.О. та Кравченко О.А. продемонстрували, як правильно одягати та складати засоби індивідуального захисту від радіаційного та хімічного ураження: протигази, загальновійськовий захисний комплект у вигляді (плащ, комбінезон, рукавиці та панчохи).

/Files/images/01_09/den_tsivlnogo_zahistu/IMG_9354.JPG

/Files/images/01_09/den_tsivlnogo_zahistu/IMG_9368.JPG

/Files/images/01_09/den_tsivlnogo_zahistu/IMG_9373.JPG

/Files/images/01_09/den_tsivlnogo_zahistu/IMG_9376.JPG

/Files/images/01_09/den_tsivlnogo_zahistu/IMG_9377.JPG

/Files/images/01_09/den_tsivlnogo_zahistu/IMG_9382.JPG

/Files/images/01_09/den_tsivlnogo_zahistu/IMG_9387.JPG

/Files/images/01_09/den_tsivlnogo_zahistu/IMG_9407.JPG

/Files/images/01_09/den_tsivlnogo_zahistu/IMG_9422.JPG

/Files/images/01_09/den_tsivlnogo_zahistu/IMG_9429.JPG

Отримані теоретичні знання та практичні поради військовослужбовців ТВЦЗ Держспецзв’язку допоможуть правильно діяти в надзвичайних ситуаціях та зберегти життя й здоров’я кожного з нас, а юнакам коледжу ще й під час проходження військової служби в лавах ЗСУ.

Адміністрація коледжу висловлює велику подяку начальнику 3 ТВУЗ Держспецзв’язку полковнику Гатанюку С.А. за активну громадянську позицію та допомогу в організації й проведенні цього актуального в наш час заходу.

Кiлькiсть переглядiв: 286