«ЗГАДАЙМО УСІХ ПОІМЕННО…»

У навчально-виховному процесі нині важливо не забувати, що перед кожним педагогом стоїть відповідальне і складне завдання – виховати високодуховне, національно свідоме підростаюче покоління, патріотів своєї Батьківщини, спадкоємців і продовжувачів національно-патріотичних традицій. Особливо це актуально в наші дні, в умовах воєнних дій на східних рубежах держави.

Основою духовного життя кожної людини є почуття патріотизму. Патріотизм є складовою частиною національного світогляду і поведінки людини у її ставленні до рідного краю, до збереження історико-культурних традицій народу, знання героїчного минулого.

Саме такі методи та прийоми у навчально-виховному процесі застосовує викладач та керівник студентської групи ФЕП-ГО-31 Колодко Г.В.

Спільно зі студентами групи 12 вересня у сквері Слави було проведено

виховний захід «ЗГАДАЙМО УСІХ ПОІМЕННО…» присячений 74-ї річниці визволенню Миргорода та Миргордщини від нацистських загарбників. У вступному слові керівник групи нагадала, якою ціною дісталася нашому народу Перемога у ІІ світовій війні, а студенти детально висвітлили подвиги земляків у боротьбі із фашизмом.


/Files/images/0108/zgadaymo__ush_pomenno/1.jpg

/Files/images/0108/zgadaymo__ush_pomenno/2.jpg

/Files/images/0108/zgadaymo__ush_pomenno/3.jpg

/Files/images/0108/zgadaymo__ush_pomenno/4.jpg

/Files/images/0108/zgadaymo__ush_pomenno/5.jpg

/Files/images/0108/zgadaymo__ush_pomenno/6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 164