Останній дзвоник у діловодів

Останній дзвоник – все цвіте навколо

Весняну пісню чути солов’я,

Тебе ми не забудемо, рідний коледж,

Де б не носила долі течія…

17 травня 2017 року для студентів групи Д-31 відбулося свято «Останнього дзвоника». Зі словами привітання звернулась заступник директора з навчальної роботи – Тараненко Олеся Олександрівна. Вона побажала щастя, успіхів у подальшому житті, нових звершень та перемог.

/Files/images/01_05/ostanny_dzvonik/фото2.jpg

Завідувач гуманітарного відділення Лупашко Галина Олександрівна побажала творчих і професійних злетів, не зупинятися на досягнутому і продовжувати здобувати вищу освіту у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка.

Емоційними, сповненими спогадами про роки навчання були виступи куратора групи Радченко Марини Володимирівни та голови циклової комісії Заброди Олени Олександрівни.

На святі був присутній педагогічний колектив закладу, який вів молодь незвіданими стежками науки й мудрості, доклав немало терпіння й доброти, та й просто навчав чесно на світі жити.

/Files/images/01_05/ostanny_dzvonik/BsDewc-OUAg.jpg

Ось і пролунав символічний останній дзвоник. Тож бажаємо нашій молоді божого благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та енергії.

На завершення свята студенти і викладачі випустили у небо кольорові кульки.

/Files/images/01_05/ostanny_dzvonik/Фото 1.jpg

/Files/images/01_05/ostanny_dzvonik/GOL5hzUHiqs.jpg

/Files/images/01_05/ostanny_dzvonik/tCtu3zdyb7w.jpg

Лінійка. Привітання. Сміх!

Лунає дзвоник не для всіх!

Це свято – нам! Спинися час!

Нехай дзвенить! В останній раз…

Кiлькiсть переглядiв: 216