До Дня Збройних Сил України

6 грудня – День Збройних Сил України

Це традиційне свято-свідчення українським народом ратних подвигів захисників Вітчизни, їхніх досягнень у забезпеченні обороноздатності країни. Високе призначення – гідно служити Батьківщині, виконувати свій військовий обов’язок. Цей день символізує любов до Вітчизни, відданість їй і готовність завжди бути на сторожі мирної праці і життя українського народу.

День Збройних сил України - це мужності й геройства свято.

Напередодні цього свята в гості до студентів завітали військовослужбовці в/ч А-1356: т. в. о. заступник командира військової частини по роботі з особовим складом майор Шклярук Віктор Володимирович, заступник командира батальйону аеродромно-технічного забезпечення по роботі з особовим складом майор Савенко Олег Анатолійович, стрілець роти охорони, старший солдат Крот Сергій Юрійович, крім того Савенко О.А. та Крот С.Ю є учасниками АТО.

/Files/images/6_grudnya/IMG_1030.JPG

Вони розповіли про будні сучасної армійської служби, продемонстрували відеофільм, знятий на території військової частини, поділилися спогадами про бойових побратимів та участь у АТО, а також відповіли на питання студентів.

/Files/images/6_grudnya/IMG_1031.JPG/Files/images/6_grudnya/IMG_1032.JPG

Студентська молодь підготувала для військових та всіх присутніх святковий концерт.

Його учасники продемонстрували свої таланти та творчі здобутки, які вражали своєю щирістю та душевністю.

/Files/images/6_grudnya/IMG_1041.JPG/Files/images/6_grudnya/IMG_1047.JPG/Files/images/6_grudnya/IMG_1044.JPG/Files/images/6_grudnya/IMG_1051.JPG/Files/images/6_grudnya/IMG_1053.JPG

Знайшлося місце і зовсім маленькій учасниці, яка привітала військових віршованими рядками.

/Files/images/6_grudnya/IMG_1042.JPG

До речі це дебютний виступ групи ХКД-11 та вже добре знайомих виконавців.

/Files/images/6_grudnya/IMG_1062.JPG/Files/images/6_grudnya/IMG_1056.JPG/Files/images/6_grudnya/IMG_1079.JPG

Хлопці-спортсмени продемонстрували свою фізичну підготовку, яка в майбутньому допоможе нести військову службу. Під оплески залу вони вправно підіймали величезні гирі.

/Files/images/6_grudnya/IMG_1069.JPG/Files/images/6_grudnya/IMG_1082.JPG

6 грудня – святo всіх без винятку чoлoвіків і хлопів, які захищають спoкій наших дoмівoк, лицарів, здатних завжди підставити свoє сильне плече чарівній пoлoвині людства.

Мільйони людей вірять, що небо нашої Батьківщини буде мирним, адже його оберігають наші славні Збройні Сили.

Кiлькiсть переглядiв: 318