Відкрите навчальне онлайн-заняття викладача художніх дисциплін

17 березня 2023 року відбулося відкрите навчальне онлайн-заняття викладача художніх дисциплін Одай Віолетти Миколаївни у групі ХК-31А з навчальної дисципліни «Профмайстерність» на тему «Петриківський розпис». Практична робота " Розпис листівки технікою "прямого"," заокругленого", "перехідного" мазка та доповнення його пестрінням".

Під час заняття здобувачі ознайомилися з різними видами композиції і вимогами до петриківського розпису, а виконуючи розпис листівки, студенти отримали практичні навички у складанні схем композиції та закріпили техніку і технологію петриківського розпису на "прямий"," заокруглений", "перехідний" мазок з доповненням його пестрінням.

Крім того, здобувачі навчилися аналізувати свої роботи, зрозуміли роль і місце петриківського розпису як в розвитку декоративно - прикладного мистецтва, так і в сучасному просторі. Дивилися мультфільм, спостерігали побудову композиції і стилізацію образів.

Теоретичні знання і практичні навички, які здобувачі отримали під час заняття, допомогли їм зрозуміти широкий спектр застосування петриківського розпису сьогодні.

/Files/images/26/изображение_viber_2023-03-20_11-56-21-272.jpg

/Files/images/26/изображение_viber_2023-03-20_11-56-21-722.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 94