26 лютого відзначаємо День спротиву окупації Криму

26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Ця пам’ятна дата встановлена 2020 року Указом Президента України на вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, відзначення річниці від проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей.

Девять років тому російська федерація розпочала збройну агресію проти України. Все почалось в Криму. Диверсійні групи рф почали спроби захопити кримський півострів. Наразі, визвольна боротьба та захист України триває по всій країні силами всіх громадян України та силами безпеки та оборони держави.

Цьогорічця дата як ніколи сильно резонує із тим, що відбувається навколо. Той спротив, що його у 2014 році почали найхоробріші та найвідданіші мешканці Криму, тепер чинить без перебільшення уся країна. Сьогодні день, колимистоїмо пліч-о-плічсупроти повномасштабної російської агресії, коли б’ємося за кожен клаптик рідної землі, і коли без вагань знищуємо тих, хто на цю землю непрохано прийшов. Кримський спротив - це наш символ і дороговказ, це наша сила і нагадування, як важливо бути вірним цінності свободи.

Щодня наші Збройні Сили України звільняють окуповані території України від загарбника. Настане день і Крим теж буде вільним від російського вторгнення, знову буде в складі України! Адже Крим – це Україна!
Слава героям кримського спротиву! Слава Збройним силам України!

Слава Україні!

Разом - до перемоги!

У читальному залі бібліотеки Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка оформлена фото - виставку «Рідний украдений Крим» 26 лютого – День спротиву Автономної Республіки Крим.

/Files/images/140323/1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 74