Відкрите навчальне заняття викладача Дяченко Катерини Олександрівни

09 березня 2023 року відбулося відкрите навчальне заняття викладача, Дяченко Катерини Олександрівни для студентів групи Д-31 з навчальної дисципліни «Спеціальні системи документування» на тему «Складання наказів з особового складу».

Актуалізація опорних знань відбулася у вигляді гри «Правда або брехня», порівняння інформаційно-аналітичних документів (заяв), зокрема вимог щодо оформлення реквізитів та аналізу текстової частини.

Під час заняття студентам пояснено сутність наказу з особового складу, його призначення та функції. Вони дізналися про вимоги шодо оформлення наказів, які містять обов’язкові реквізити, зміст та форму.

Крім того, студенти ознайомилися з основними типами наказів з особового складу, які можуть бути видані в організації, зокрема: наказ про прийняття на роботу, наказ про звільнення, наказ про відрядження, наказ про переведення на іншу посаду тощо.

Здобувачі освіти складали накази з особового складу, перевірили набуті теоретичні знання в практичній діяльності. Знання щодо укладання наказів з особового складу та сформовані навички допомогли студентам зрозуміти особливості майбутньої професійної діяльності.

/Files/images/131313/1.jpg

/Files/images/131313/2.jpg

/Files/images/131313/3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 91