Захист дипломних проєктів студентів спеціальності 144 "Теплоенергетика"

19 січня 2023 року відбувався захист дипломних проєктів студентами випускної групи ТО-41,42 спеціальності 144 «Теплоенергетика» освітньо-професійної програми «Монтаж і обслуговування теплотехнічного устаткування та систем теплопостачання».

Працювала екзаменаційна комісія в такому складі: голова – Іван Макаренко, головний інженер КП «Миргородтеплоенерго»; в.о. директора коледжу – Вячеслав Лупашко; ГЦК економічних та теплотехнічних дисциплін – Лілія Декань та секретар – Катерина Чех.

Було відзначено захист дипломних проєктів таких студентів: Коваленка Дениса, Маклашкіна Дмитра, Прохорова Владислава, Сап’янника Ярослава, Варави Георгія, Захарченка Назара, Ільїних Андрія, Литвиненка Віктора, Тюріна Артема.

Голова ЕК під час підбиття підсумків привітав випускників із закінченням коледжу, побажав не зупинятися на досягнутому. Іван Макаренко зазначив, що студенти з відповідальністю поставились до підготовки захисту дипломних проєктів, прийняті в них рішення відповідають сучасним запитам енергозбереження та передовим технологіям в теплоенергетиці.

/Files/images/2301/1.jpg

/Files/images/2301/2.jpg

/Files/images/2301/3.jpg

/Files/images/2301/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 90