Школа молодого за досвідом викладача

12.01.2023 відбулося чергове засідання «Школи молодого за досвідом викладача»  зустріч колег-однодумців, що послуговуються гаслом: «Шлях долає той, хто рухається!». На прохання методиста Кришталь С.О., викладач з багаторічним педагогічним стажем Марченко О.В. розповіла слухачам про власний досвід організації та використання найбільш дієвих методів та прийомів оцінювання результатів навчання здобувачів освіти в сучасних складних умовах воєнного стану. Її доповідь викликала цікаву дискусію, зокрема й щодо проблем оцінювання результатів навчальних досягнень студентів, що мають особливі освітні потреби.

Молоді викладачі проаналізували результати відвідування відкритих занять досвідчених колег, обговорили проблеми удосконалення навчально-методичних комплексів дисциплін та ведення іншої документації.

Методист коледжу Кришталь С.О. надала консультації шодо шляхів удосконалення фахової майстерності, підвищення професійної компетентності педагогів, порекомендувала проаналізувати власні результати підвищення кваліфікації та планувати його надалі щорічно згідно з напрямами, рекомендованими Постановою КМУ від 21.08.2019 р. №800, а також порадила ознайомитися з новим Положенням про атестацію педагогічних працівників, що почне діяти з 01.09.2023.

/Files/images/05/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 56