ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЄКТІВ ТЕПЛОТЕХНІКІВ

26 січня 2021 року відбувався захист дипломних проєктів студентами випускної групи ТО-41 спеціальності 144 «Теплоенергетика» освітньої програми «Монтаж і обслуговування теплотехнічного устаткування та систем теплопостачання».

Працювала Державна кваліфікаційна комісія в такому складі: голова ДКК – головний інженер КП «Миргородтеплоенерго» Макаренко Іван Володимирович, члени комісії: заступник директора з навчальної роботи коледжу – Тараненко Олеся Олександрівна, викладач теплотехнічних дисциплін – Декань Лілія Віталіївна та секретар – Козоріз Олена Ігорівна.

Було відзначено захист дипломних проєктів таких студентів: Кириченка Владислава (тема «Реконструкція системи теплопостачання житлового району міста Харків»), Іщенка Дмитра (тема «Виконати проєкт системи теплопостачання для умов міста Дніпро із застосуванням сучасного обладнання»), Салія Антона (тема «Запроектувати систему теплопостачання житлового мікрорайону для умов міста Миргород та розробити заходи з енергозбереження») та Темченка Олександра (тема «Вибір ефективного утеплювача багатоповерхової житлової будівлі, розташованої в місті Київ»).

Голова ДКК під час підведення підсумків захисту дипломних проєктів привітав випускників із закінченням коледжу, побажав не зупинятися на досягнутому.

Макаренко І.В. зазначив, що студенти з відповідальністю поставились до підготовки захисту дипломних проєктів, прийняті в проєктах рішення відповідають сучасним запитам енергозбереження та передовим технологіям в теплоенергетиці.

/Files/images/zahist_to/1.jpg

/Files/images/zahist_to/2.jpg

/Files/images/zahist_to/3.jpg

/Files/images/zahist_to/4.jpg

/Files/images/zahist_to/5.jpg

/Files/images/zahist_to/6.jpg

/Files/images/zahist_to/7.jpg

/Files/images/zahist_to/8.jpg

/Files/images/zahist_to/9.jpg

/Files/images/zahist_to/10.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 141