Засідання обласного методичного об’єднання педагогів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва

29.10.2020 Відокремлений структурний підрозділ «Миргородський художньо-промисловий коледж імені М.В. Гоголя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»» взяв участь узасіданні обласного методичного об’єднання педагогів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради. Методист Тетяна Дубина ознайомила присутніх з історією коледжу та архітектурою старого корпусу.

/Files/images/metod/2.png

/Files/images/metod/3.png

/Files/images/metod/11.png

Наталія Волкова розповіла про дисципліни художнього циклу та особливості їх викладання, проаналізувала роботи студентів.

/Files/images/metod/13.png

/Files/images/metod/мо16.png

Алла Кваша провела захоплюючу екскурсію по кімнатах дипломних робіт.

/Files/images/metod/30.png

Технічний супровід заходу забезпечила інженер-електронік Юлія Лемешко

Кераміст, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва, Євген Євтушенко провів майстер-клас з гончарства «Поради початківцю» , який викликав багато позитивних відгуків та запитань від аудиторії.

/Files/images/metod/37.png

Динамічний та насичений захід викликав великий інтерес учасників методичного об’єднання. Колектив коледжу сподівається на популяризацію інтересу молоді до мистецтва та художньо-естетичного зростання!

Участь у засіданні організувала методист коледжу Тетяна Дубина.

Кiлькiсть переглядiв: 375