Всеукраїнський тиждень права

З 16.12 по 20.12.2019 року в коледжі традиційно проходив тиждень права, який організувала і провела разом зі студентами викладач Шовкопляс І.В. У бібліотеці організовано виставку літератури на правову тематику, студенти мали змогу ознайомитися з Конвенцією про права дитини, Конституцією України, Кодексами, з буклетами про надання правової допомоги, коли в сім’ї чинять насильство.

/Files/images/vseukranskiy_tijden_prava/фото 1.jpg

17.12.19 в бібліотеці відбулася виставка малюнків «Мої права», де студенти на плакаті могли зобразити права, як вони їх бачать і розуміють.

/Files/images/vseukranskiy_tijden_prava/фото 2.jpg

18.12.19 проведений брейн - ринг «Право і ми», в якому взяли участь дві команди «Праволюби» і «Слідопити», студенти перших курсів. Шовкопляс І.В. підготувала шість конкурсів для команд і і гру для вболівальників. Брейн – ринг пройшов цікаво і змістовно. Зустріч переконала, що ми живемо у правовій державі, де мешкає більшість законослухняних громадян.

/Files/images/vseukranskiy_tijden_prava/3.jpeg

20.12.19 в групі ТСТОЕП-11 проведено студентський круглий стіл «Права дитини», студенти заздалегідь підготували основні права, якими наділені діти до 18 років, взяли активну участь в їх обговоренні.

Тиждень права, як завжди, пройшов активно і плідно завдяки нашим студентам!

/Files/images/vseukranskiy_tijden_prava/4.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 168