На конференції в ПолтНТУ

25 жовтня 2019 року студенти Миргородського художньо-промислового коледжу імені М.В.Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка взяли участь у VВсеукраїнській науково-практичній конференції студентів, молодих учених і науково-педагогічних працівників «Архітектурний рисунок у контексті професійної освіти», що проводилася на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

Завчасно виконали та надіслали 23 роботи студенти-художники всіх груп, взявши участь у конкурсі архітектурного рисунка «КАР 2019» в номінаціях «Архітектурна фантазія» та «Рисунок/Етюд з натури». Безпосередньо 25 жовтня у супроводі викладачів ВолковоїН.В. та Ковгана С.В. 24студенти взяли участь у пленері «Лінії міста», де виконали замальовки в реалістичній та інтерпретованій формі, з відображенням контрасту.

Наступила очікувана мить пленеру.

/Files/images/0101/konferentsya/1.jpg

/Files/images/0101/konferentsya/5.jpg

/Files/images/0101/konferentsya/2.jpg/Files/images/0101/konferentsya/3.jpg/Files/images/0101/konferentsya/4.jpg

Також студенти відвідали галерею сучасного мистецтва Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

/Files/images/0101/konferentsya/6.jpg

За результатами пленеру буде організовано виставку. Студентські роботи увійдуть до каталогу робіт у PDF форматі. Усі учасники отримають сертифікати.

Кiлькiсть переглядiв: 178