Повернутися до звичайного режиму

Галузь знань 241 «Готельно-ресторанна справа»

Освітня програма «Готельне обслуговування»

Фахівець здатний виконувати зазначену професійну роботу відповідно до Класифікатора професій ДК-003:2005:

3414 Фахівець з готельного обслуговування;

4211 Оператор автоматизованого розрахунку у готелі;

4222 Адміністратор;

4222 Адміністратор черговий.

Молодший спеціаліст може займати первинні посади:

  • Адміністратор черговий;
  • Консьєрж готельного комплексу;
  • Покоївка;
  • Портьє;
  • Черговий по поверху (готелю, кемпінгу, пансіонату).

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» протягом навчання вивчають такі дисципліни:

  • Основи філософських знань;
  • Культурологія;Фізичне виховання;
  • Українська мова ( за проф. спрямуванням);
  • Іноземна мова ( за проф. спрямуван.);
  • Основи правознавства;
  • Історія України;
  • Соціологія;
  • Етика й естетика;
  • Економічна теорія;
  • Вища математика;
  • Безпека життєдіяльності;
  • Інформатика і комп’ютерна техніка;
  • Основи екології;
  • Основи психології;
  • Економіка підприємства;
  • Бухгалтерський облік;
  • Основи менеджменту;
  • Основи маркетингу;
  • Організація та технологія обслуговування в готелях;
  • Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства;
  • Будівлі і обладнання готелів;
  • Гігієна і санітарія в підприємствах готельного типу;
  • Естетичне оформлення готелів;
  • Професійний етикет;
  • Іноземна мова;
  • Інформаційні системи в готельному господарстві;
  • Охорона праці.

По закінченню навчання випускники можуть продовжити навчання у ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації.

Кiлькiсть переглядiв: 3179